Servicii Acoperisuri

TAVI COM  asigura consultanta de specialitate pentru toate lucrarile de executie din domeniul acoperisurilor.

Consultanta – se da pentru fiecare client la orice obiectiv al acestuia tinand cont de solicitarile clientului si numai dupa efectuarea constatarii.

Consultanta  – propune  solutii posibile pentru realizarea cerintelor clientului, tinand cont de potentialul financiar al acestuia respecand raportul calitate – pret in favoarea clientului.
Propunerile facute in urma consultatiei nu pot fi obligatorii  si finale  pentru client. Ele sunt recomandari tehnice si financiare care informeaza clientul dar nu il si obliga.

Consultanta  este efectuata de specialist in domeniu cu multa experienta si  practica.

Consultanta –  se poate efectua  fata de  un proiect existent, fata de un  viitor proiect, sau fata de un obiectiv  inceput care se cere a fi finalizat.
In urma consultantei se pot schimba  sau completa  solutii tehnice existente sau  viitoare, respectiv  se pot confirma materialele alese sau se pot recomanda  altele tinand cont de solicitarile clientului.

Toate schimbarile se fac in concurs cu opiniile tehnice ale arhitectului, ale proiectantului de rezistenta si nu in ultimul rand ale clientului.
Consultant efectuata de specialistii nostril  este obsolut necesara  in optimizarea costurilor clientului.
Pentru consultanta va stau  la dispozitie  doi  ingineri cu multa experienta in domeniul constructiilor  dar mai ales in domeniul acoperisurilor, ing. Dan Manta si ing. Valeria Pricop  va  asteapata.

Firma TAVI COM asigura servicii de constatare tehnica si stadiu  fizic executat,pentru lucrari in executie sau executate, in domeniul acoperisurilor pentru a evidentia.
Materialul din care se compune acoperisul aflat in analiza.
Stadiul fizic in care se gaseste acoperisul si obiectivul analizat.
Solicitarile clientului referitoare la tipul executiei, modalitatea executiei, materialele solicitate si timpul de executie.
Modalitatea de abordare tehnica a tuturor executiilor, tinand cont de conditiile de amplasament ale obiectivului si factorii de mediu din imprejurimi.

TAVI COM PROD SERV – ofera servicii de vanzare integrate pentru:
1. Produsele de baza necesare  unei executii complete a unui acoperis  respectiv sarpanta
si invelitoare.
2. Produsele complementare si  accesoriile complete necesare oricarui  tip de Acoperis.

Serviciile de vanzare implica:
Intocmirea completa a necesarelor de materiale pe sortotipodimensiune, pentru fiecare tip de acoperis tinand cont de consultanta efectuata cu clientul si arhitectul.
Intocmirea oferta de pret detailata unde clientul poate analiza daca se regasesc toate produsele si solutiile stabilite de comun acord cu proiectantul si specialistul firmei.
Intocmirea necesarului de materiale se poate face numai dupa un calcul profesionist al acestora  tinand cont de doua situatii:
Situatia nr. 1: Calculul se face dupa  desenele  existente puse la dispozitie de client.
Situatia nr. 2: Calculul  se face in urma  unor masuratori reale la obiectiv caz in care se impune finalizarea fizica a sarpantei.
Prin masuratorile  directe  efectuate de echipa de masuratori se pot calcula materialele  necesare  foarte corect.
Oferta tehnica si masuratoarea sunt servicii contra cost oferite in cadrul vanzarilor de catre TAVI COM PROD SERV.

Costurile sunt:

 1. Ofertare : oferta detaliata 150-250 lei + tva, in functie de suprafata si complexitatea invelitorii. In cazul in care achizitionati produsele de la noi, taxa achitata se va considera un mic avans din valoarea ofertei.
 2. Deplasare : masuratoarea poate fi facuta de echipa noastra contra sumei de 200 lei (fara TVA) in Bucuresti, iar in alte localitati valoarea se va stabili in functie de distanta.

TAVI COM PROD SERV  ofera spre vanzare produsele din portofoliu  prin doua metode:
Metoda discutiei – clientul contacteaza si plateste la sediul firmei sau prin cont  produsele necesare conform ofertei negociate  si acceptate reciproc.
Produsele vor fi transportate la client fara taxe suplimentare, descarcarea acestora fiind facuta de echipele de montaj.
Metoda „ONLINE” – Clientul poate achizitiona online orice produs necesar nevoilor sale din domeniul acoperisurilor prin intermediul magazinului MATCONS.
MATCONS – este magazinul online al firmei TAVI COM PROD SERV unde orice client  poate vizualiza si cumpara orice produs necesar acoperisului.
Transportul  produselor achizitionate pentru invelitoare se face gratuit de catre  furnizor in Bucuresti si contra cost in imprejurul Bucurestiului cat si in alte localitati  din tara.
Pentru o informare si o vizualizare a materialelor solicitate de client, TAVI COM PROD SERV, pune la dispozitia acestuia mostre din materialele alese.
TAVI COM PROD  SERV – pune la dispozitia clientului spre vanzare panouri cu mostre de materiale necesare acoperisurilor la  showroom-ul din Otopeni, str. Av. Adrian Iovan; nr. 9.
Zeci de  panouri cu materiale diferite si divers colorate va vor incanta si va vor ajuta sa alegeti. Orice alegere bine facuta inseamna economie de timp si bani.

T.C.P.S. asigura servicii pentru:

 1. Montaj invelitori din tabla ondulata tip tigla metalica

T.C.P.S. monteaza tabla ondulata tip tigla metalica intr-o gama diversa de modele si culori, furnizata de producatori care au patruns pe piata  romaneasca inca din anul 1994.

Marci ca : Lindab, Ruukki, Coilprofil – Metigla, Wetterbest, Bilka, Gerard se regasesc in portofoliul firmei, avand produse de calitate de la gama PREMIUM la MIDLE.

Sistemul de tabla ondulata metalica montat de TCPS este unul integral si complet care ofera clientului cateva avantaje:

 1. este un sistem care se monteaza cu prinderi mecanice (surub cu garnitura de etansare de cauciuc) avand posibilitatea de inlocuire foarte rapida;
 1. este un sistem complet care are in componenta :
  • sistem pluvial (jgheaburi si burlane);
  • folie anticondens;
  • suport de caroiaj – pentru fixarea tablei;
  • accesorii de tinichigerie  pt. inchiderile perimetrale (sorturile de inchidere).
 2. este un sistem usor (~6kg/mp) care se preteaza a fi montat pe sarpante usoare indiferent de  inaltimea acoperisului.

Conditia tehnica de montaj pt. invelitoarea de tabla ondulata, minim ceruta de tehnologia de montaj, este ca panta acoperisului sa nu fie mai mica de 14°.

 1. sistemul permite accesorizarea acestuia cu sisteme suplimentare de protectie :
  • impotriva alunecarilor de zapada – folosind garduri profesionale de oprire a zapezii si opritoare de zapada standard;
  • impotriva scurgerilor de curent electric generate de fulgere – sistemul permite montajul para-trasnetelor de orice tip;
  • impotriva inghetarii apei la nivel de jgheaburi si burlane – sistemul permite montarea instalatiilor de degivrare atat pe jgheab, cat si pe burlan;
  • impotriva infiltratiilor dn jurul cosurilor de fum care strapung acoperisul – sistemul permite executia sorturilor speciale de etansare in jurul cosurilor si montaj de elemente flexibile pentru aerisirile tehnologice.

TCPS monteaza sisteme de tabla ondulata tip tigla metalica integral cu toate accesoriile, inclusiv ferestre de mansarda si iesirile de acces pe acoperis.

TCPS comanda special spre executie suportul de caroiaj, necesar fixari tablei ondulate, la ateliere specializate in prelucrarea lemnului, astfel incat sectiunea lemnului de 25×50 mm sa fie perfect egala la toate elementele necesare montajului.

Numai asa geometria suportului va fi perfecta si va asigura o planeitate buna a tablelor ondulate.

TCPS, in ateliere proprii, cu utilaje proprii si specialisti, poate executa orice sort de inchidere oricat de complicat ar fi profilul acestuia.

Acest lucru permite etanseizarea acoperisului mult mai bine si mai sigur, asigurand beneficiarului mai multa siguranta in exploatarea invelitorii si nu in ultimul rand o economie insemnata la achizitia elemenetelor de etansare si tinichigerie.

TCPS foloseste in montajul sistemului de tabla ondulata cele mai ridicate standarde de montaj. Aceste standarde sunt discutate si insusite periodic de echipele de montaj prin analize si cursuri permanente de montaj efectuate de specialistii firmei si nu in ultimul rand de specialistii produselor promovate.

TCPS receptioneaza inainte de montaj fiecare sarpanta tinand cont ca pt. un montaj corect de invelitoare de tabla ondulata e nevoie ca sarpanta sa fie intr-o geometrie corecta.

TCPS remediaza eventualele abateri de la geometrie sau imperfectiuni de executie ale sarpantei inainte de inceperea montajului de invelitoare.

TCPS  monteaza sistemul din tabla ondulata la un pret corect si are ca obiective principale :

 • reducerea costurilor pt. beneficiar;
 • asigurarea perfecta a functionalitatii invelitorii;
 • punerea in evidenta a esteticii invelitorii;
 • asigurarea unei garantii reale si permanente. Garantia de montaj pentru invelitoare este de 5 ani de la semnarea procesului verbal de receptie.
 • promovarea sistemului complet cu toate accesoriile si sistemele complementare. Numai asa beneficiarul va putea sa beneficieze de toate avantajele sistemului de invelitorii cu tabla ondulata tip tigla metalica.
 1. Montaj invelitori din tabla plana

T.C.P.S. monteaza tabla plana de diferite tipuri, culori si grosimi produsa  de marile concerne din domeniu, si comercializata in Romania  prin branduri  bine pozitionate pe piata invelitorilor.

Producatori ca: SSAB, ARCELOR, MITAL comercializeaza tabla plana in Romania sub brandurile: Lindab, Aqua System; Ruukki, Metigla, Rheinzink.

TCPS comercializeaza si monteaza tabla plana si este printre liderii de piata pe acest segment.

TCPS monteaza tabla plana in trei sisteme clasice:

 1. TABLA PLANA PROFILATA TIP “ CLICK”- este tabla plana cu falt mecanic unde panourile de tabla plana prefaltuite cu diferite lungimi se imbina mecanic pe longitudine printr-un singur click. Acoperisul cu panouri din tabla plana prefaltuita de tip CLICK genereaza estetic un acoperis asemanator cu cel classic din tabla plana dublu faltuita. TCPS monteaza invelitori cu tabla plana prefaltuita cu montatori specializati cu apte calitati de tinichigerie. Conditia minima care trebuie sa o indeplineasca un acoperis pe care se doreste un astfel de montaj este ca panta acoperisului sa fie de minim 14° si sa nu aiba o configuratie geometrica foarte complicata.

TCPS poate monta tabla plana tip CLICK direct pe acoperisul cu astereala sau pe un sistem de scanduri de reazem (80×25), nu dispuse orizontal si contrasipcii verticale (30x50mm).

 1. TABLA PLANA DUBLU FALTUITA

TCPS –  monteaza cu mult profesionalism pe orice tip de sarpanta tabla plana dublu faltuita.

TCPS – prefaltuieste in atelierele sale sau la locul de montaj cu utilaje proprii, orice lungime de tabla necesara configuratiei de montaj.

Montarea panourilor prefaltuite pe acoperis se face cu prinderi mecanice in copci fixe si mobile, iar strangerea pe longitudinala a falturilor se face cu un utilaj special de inchidere.

Materialul in dreptul coamei longitudinale va fi strans de doua ori (la dublu) asigurand o etanseitate intre doua panouri de tabla faltuita perfecta.

TCPS – monteaza tabla plana faltuita pe orice acoperis a carui panta este mai mare de 2°-3°; sistemul asigurand etansarea perfecta indiferent de configuratia acoperisului.

Sistemul de invelitori cu tabla plana dublu faltuita este cel mai sigur sistem in exploatare.

Avantajele acestui sistem sunt superioare oricarui tip de invelitoare de tabla:

 • este elegant putand fi folosit atat la arhitectura moderna, dar mai ales la cea clasica;
 • estetica si adaptabilitatea materialului face ca acesta sa poata fi montat pe orice configuratie in cele mai frumoase culori;
 • durata de viata de peste  50 de ani, face ca acest tip de invelitoare sa fie considerat superior tuturor celorlalte tipuri de invelitori de tabla;
 • intretinerea invelitori din tabla dublu faltuita este simpla si nu necesita mentenanta;
 • stratul de poliester care protejeaza tabla la factori externi de mediu mareste durata de viata estetica;
 • este acoperisul cel mai performant chiar daca acesta este si cel mai scump.

NU UITATI!!! Acoperisul unei case este cel mai important element si primul impotriva ploilor si a zapezilor!

Acoperisul cu tabla dublu faltuita este cel mai sigur acoperis la infiltratii si este recomandat sa se monteze  cu o firma specializata. TCPS poate face aceste montaje la un inalt nivel tehnic.

 1. TABLA PLANA TIP SOLZI – este invelitoarea din tabla plana cu cea mai mare atractivitate estetica. Valoarea artistica a invelitorilor cu solzi de diferite culori si marimi personalizeaza casele vechi si noi imbinand intr-un mod armonios clasicul efect al acestora cu tendintele moderne ale invelitorilor actuale.

TCPS – monteaza si reconditioneaza acoperisuri de monumente istorice cu tabla plana de zinc, cupru, inox sau Lindab PLX, executand simultan reparatii de sarpanta si sistem pluvial.

Grija specialistilor pentru detaliu face ca orice restaurare sau inlocuire de invelitoare la monumente sa transmita celor ce iubesc istoria si timpurile adevarate ca TCPS poate sa dea viata, din nou, cladirilor a caror acoperisuri se pierd in negura timpului.

Noi avem solutii sa facem aceste lucrari.

TCPS – monteaza tabla plana tip solzi cu specialisti a caror vechime in domeniu depaseste zece ani. Specialistii firmei confectioneaza solzi de diferite forme, marimi si culori in atelierele firmei. Exista la nivelul firmei un atelier de creatie solzi unde se proiecteza si executa mostrele pentru fiecare model. Aici clasicul etern isi desfasoara paleta de modele si culori pe panouri de mostre pentru a putea convinge pe deplin alegerile clientilor nostrii.

 1. Montaje invelitori din tigla ceramica

TCPS – monteaza invelitori ceramice furnizate de producatorii TONDACH si  CREATON. Sunt cei mai mari producatori de tigla ceramica din Europa care concureaza pe piata invelitorilor din Romania, cu cele mai frumoase modele si culori, adaptabile oricarui acoperis care se vrea acoperit cu tigla ceramica.

TCPS – este unul dintre promotorii tiglei ceramice in montajele de acest tip din Bucuresti.

In anul 2000, pentru prima data in Bucuresti, a patruns tigla ceramica Tondach prin importuri din Ungaria efectuate de firma TCPS.

TCPS – are echipe superspecializate in montajul oricarui tip de tigla ceramica cu toate accesoriile complementar cu orice tip de sistem pluvial solicitat de beneficiar.

Montajul tiglei ceramice este o arta atunci cand o faci cu pricepere si pasiune..

Tigla ceramica daruieste frumusete de peste 1300 de ani. Vechile biserici reformate erau acoperite cu tigle din pamant ars, iar unele dintre ele etaleaza si astazi frumusetea invelitorilor din ceramica arsa din aceea vreme.

TCPS – prin montajele sale de tigla ceramica si-a pus amprenta pe cele mai reprezentative case din zonele rezindentiale ale vechiului Bucuresti si nu in ultimul rand pe imobilele de patrimoniu national cum ar fi: Muzeul de Istorie, Institutul de Arhitectura; Institutul de BioResurse Alimentare,Casa Regala etc;  unde grija pentru detaliu si pasiunea de executie face diferenta.

Cartiere din zone ca : Acul de Trimf, Statuia Aviatorilor, Unirii, Cotroceni poarta amprenta montajelor TCPS pe cele mai reprezentative invelitori ale caselor executate aici.

 1. Montaje invelitori din tigla de beton

TCPS – monteaza invelitori din tigla de beton Bramac in diverse modele si culori.

Tiglele de beton sunt produse ale noii tehnologii de executie unde in loc de ceramica arsa se foloseste materiale de ciment colorant in diverse culori si ampretat in modele diferite.

TCPS – monteaza tigle de beton pe orice tip de acoperis care are o panta minim de 12°.

Grija pentru detaliu si montajul complet, cu toate accesoriile sistemului, de catre montatorii firmei face ca invelitorile de beton sa se impuna in piata invelitoriilor. Costurile acestor tipuri de invelitori sunt mai reduse fata de invelitorile din tigla ceramica.

TCPS monteaza sisteme Bramac – o inovatie in domeniul invelitorilor la un pret corect.

 1. Montaj sisteme pluviale de orice  tip

Nici un acoperis nu poate exista fara sistem pluvial. Acesta colecteaza toate apele de pe un acoperis si le directioneaza spre scurgerile prestabilite.

TCPS –monteaza la fiecare acoperis sistemul pluvial necesar acestuia indiferent de culoare, dimensiune sau forma.

TCPS – poate inlocui sistemul pluvial la orice casa la care se solicita doar schimbarea acestuia, cel vechi fiind deteriorat.

TCPS – poate executa in atelierele sale cu utilaje proprii si sisteme pluviale – manufacturier oferind spre montaj jgheaburi si burlane la dimensiuni standard cu preturi scazute.

TCPS – ale logistica de montaj a sistemelor pluviale astfel incat interventiile se pot face pe orice tip de imob, la orice inaltime, folosind schela sau personal specializat pt lucru la inaltime.

 1. Montaj sisteme complete de parazapezi

Sistemele de parazapezi sunt elementele mecanice care se monteaza in apropiere de streasina casei si au ca rol functional oprirea volumelor de zapada rezultate prin topirea si alunecarea zapezii pe partile inclinate ale acoperisului.

TCPS – monteaza orice tip de sistem de oprire a zapezii indiferent de tipul invelitorii.

Montajul sistemelor de parazapada este specific tipului de invelitoare si se diferentiaza ca elemente componente de prindere pentru tipul acesteia.

TCPS – asigura montajul sistemelor de oprire a zapezi fara a gauri invelitoarea asigurand functionalitatea acesteia in conditii maxime de siguranta.

 1. Montaj sisteme complete de degivrare

TCPS – monteaza sisteme complete de degivrare complet automatizate pentru:

 • Jgheaburi si burlane – la orice tip de acoperis;
 • Zone adiacente lungimii de streasina;
 • Rampe auto si alei pietonale;
 • Scari exterioare, platforme de incarcare, parcari.

Montajul sistemelor de topire a zapezii se face cu sisteme complete DEVI sau LINDAB de catre personal specializat pt. astfel de lucrari.

Componentele celor doua sisteme sunt calculate dimensional in functie de lungimea sau suprafata supusa degivrarii.

Specialistii firmei calculeaza si detaliaza beneficiarului atat necesarul de materiale, cat si consumul de energie aferent sistemului.

TCPS asigura montajelor sistemelor de degivrare o garantie de montaj de trei ani.

Pe toata perioada garantiei se asigura gratis verificari periodice si instruirea personalului deservent.

 1. Montaj ferestre de mansarda

TCPS – comercializeaza si monteaza toata  gama de ferestre de mansarda VELUX.

Specialistii firmei monteaza ferestre de mansarda Velux pe orice tip de acoperis cu o panta minima de 16°.

In eventualitatea in care panta acoperisului este sub 16°specialistii firmei executa suprainaltari in acoperisurile existente atat incat sa asigure tehnic functionalitatea ferestrei in conditiile date de producator.

TCPS – monteaza ferestre de mansarda Velux si asigura o garantie de montaj de trei ani indiferent de tipul invelitorii si al acoperisului pe care se monteaza fereastra de mansarda.

TCPS – monteaza orice accesoriu de fereastra de tip rulou, roleta, jaluzea,  manual  sau electric atat la ferestrele de mansarda noi, cat si la cele mai vechi.

Multitudinea de culori in care se fabrica accesoriile interioare de tip rulou si jaluzelee fac ca acestea sa poata fi asortate cu toate tipurile de interioare de mansarda.

Ferestrele de mansarda sunt legatura dintre cer si pamant. Printre ele, lumina soarelui ne mangaie diminetile la trezire si ne rasfata si ne ureza o zi buna.

 1. Montaj cosuri de fum

Complementar invelitorilor, ferestrelor de mansarda si tuturor accesoriilor unui acoperis este si, nu in ultimul rand: COSUL DE FUM.

Necesar semineelor sau unor centrale termice de capacitati mai mari, cosul de fum este principalul element si unicul in eliminarea gazelor arse.

Cosurile de fum de ultima generatie implica tehnologii de montaj moderne.

TCPS prin colaboratorii sai poate livra si monta cosuri de fum TONA, a caror calitate germana dau clientului increderea ca au ales produsul corect.

 1. Montaj de sisteme de paratrasnet

Paratrasnetele sunt elemente de preluare si descarcare electrica a fulgerelor fiind cel mai important produs pt. protectia caselor impotriva  incendiilor.

TCPS monteaza sisteme de paratrasnete cu echipe colaboratoare specializate asigurand garantie atat pentru produsele comercializate cat si pt. montaj.

 1. Montaj sarpante

Sarpanta reprezinta structura de rezistenta a unui acoperis. Alcatuita din capriori de lemn de diferite sectiuni si lungimi, asezati in functie de configuratia acoperisului, impreuna cu scandura numita astereala care se monteaza peste capriori de rezistenta formeaza acoperisul unei case.

Peste acoperisul casei se monteaza invelitoarea solicitata de beneficiar.

TCPS – are echipe de montaj proprii si colaboratoare care executa sarpante la cheie cu material de lemn propriu sau cu materialul clientului.

Acceoriile de prindere pt. elemenetele de lemn sunt omologate pt. aceste executii si confera siguranta in exploatoare.

Tehnologiile de montaj pt. sarpante sunt tehnologii noi pe care TCPS le promoveaza cu succes de peste cinci ani.

TCPS monteaza elemente de finisaj ala unui acoperis de tip pazie si sageac.

TCPS prin specialistii firmei creeaza si executa prin colaborare modele diverse de pazii in functie de tipul casei si nu in cel din urma in functie de tipul invelitorii.

Montatori firmei pot monta elemente de finisaj de tip pazie sau sageac finisate prin vopsirea cu lacuri speciale pt. lemn sau vopseluri de exterior.

 1. Montaj sisteme termice pt. invelitori

TCPS – monteaza cu personal calificat sisteme termice peste astereala, asigurand astfel un confort termic suplimentar in spatiul de mansarda al casei.

Sistemul termic poate fi din vata bazaltica sau polistiren. Montajul sistemului termic sub invelitoare se poate face in doua moduri:

 1. CU O SINGURA ASTEREALA

Peste astereala se monteaza : o folie anticondens, sistemul de prindere vertical al invelitorii, sistemul termic, sipca verticala de ventilatie si sipca orizontala.

Peste sipca orizontala se monteaza invelitoarea care poate fi din  tigla ceramica sau tigla metalica.

Optional se poate pune a doua folie anticondens peste sistemul termic si apoi sipca orizontala si invelitoarea.

 1. CU ASTEREALA DUBLA

In aceasta situatie stratul termic de vata sau polistiren se monteaza intre cele doua astereale separate de capriori distantieri care asigura inclusiv ventilatia.

Si in aceasta situatie se monteaza doua folii anticondens, o folie peste prima astereala iar cea de-a doua folie peste a a doua astereala.

Peste  astereala a doua se monteaza sistemul de fixare al invelitorii din lemn, respectiv invelitoarea din tabla ondulata sau tigla.

In eventualitatea in care invelitoarea este din tabla dublu faltuita aceasta se monteaza peste a doua folie.

TCPS – recomanda executia sarpantelor cu  dubla astereala, ventilate si cu strat termic intre ele. Acestea asigura in interiorul mansardei un climat  termic constant astfel incat vara va fi racoare, iar in sezonul rece va fi cald.

REVIZII PERIODICE

TCPS – asigura prin contractare servicii de mentenanta pentru invelitori atat in perioada de garantie cat si in afara acesteia. In cadrul serviciilor de mentenanta contractate, personalul firmei executa conform graficului stabilit anterior, revizii tehnice periodice prin care sunt eliminate eventualele infiltratii sau sunt prevenite posibile infiltratii viitoare.

 

REPARATII CAPITALE

Ai un acoperis deteriorat, cu infiltratii sau poate nu-ti mai place invelitoarea??

Suna acum la: 0744.360.050 !!!

TAVI COM PROD SERV – asigura reparatii capitale la toate tipurile de invelitori. Inlocuirea acestora se va face de catre echipe specializate folosind materiale de cea mai buna calitate, executand eventualele reparatii la sarpanta, pazie si sageac. Firma asigura toata logistica necesara schimbarii totale sau partiale a unei invelitorii.

NOI – TAVI COM PROD SERV – PUTEM FACE SCHIMBAREA!

TRANSPORT

TCPS – dispune de o flota auto bine dimensionata cu soferi bine instruiti care asigura transportul materialelor la santier in conditii de maxima siguranta.

Descarcarea materialelor se face de catre echipele de montaj.

TCPS – dispune de logistica mobila cum ar fi schela (~500mp) necesara montajelor la inaltime, topogane de evacuare moloz, de lift pentru ridicarea tiglelor la inaltime (~19m) si nu in ultimul rand de utilaje de prefaltuit tabla plana si inchidere de falturi.

TCPS – dispune de doua ateliere dotate cu utilaje de tinichigerie de tip abkant, ghilotine, roluitor, cu care se pot executa toate profilele posibile de sorturi necesare acoperisurilor.

 

DEPOZITARE

TCPS – dispune de un depozit desfasurat pe o suprafata de 2000mp, in Otopeni, unde depozitarea materialelor se face in hala pe o suprafata de ~400mp, pe rastele special executate.

Materialele clientilor pastrate in custodie sunt depozitate in conditii de maxima securitate, pentru o  perioada determinata  de timp,  gratis.

Manipularea materialelor se face cu personal calificat iar cele de gabarite mai mari si mai grele cu stivuitorul.

TCPS – dispune la depozit de monitorizare si paza umana permanenta asigurand astfel securitatea non stop a bunurilor din dotare si a materiale clientilor.